Fotot nedan är taget hemma hos mina föräldrar för några helgar sen. Det hade precis börjat klarna upp efter åskvädret, fåglarna hade börjat kvittra igen och luften var inte längre sådär äckligt kvav. Älskar dessa fina sommarkvällar som Finland har! Och jag älskar ordentliga åskväder, mera sånt denhär sommaren, tack! 
 
Jag är galen i åskväder; jag kollar väderleksrapporten varje dag (under somrarna alltså), i hopp om att det ska bli åska och när det väl blir åskväder så sitter jag med näsan fast i fönsterrutan så att jag absolut inte ska missa en endaste blixt. Ju våldsammare oväder, desto häftigare!
 
Jag minns att vi i högstadiet fick se en film om några killar som jagade tornadon; de körde så nära tornadon de kunde/vågade för att filma, fotografera och undersöka detta häftiga (och farliga!) fenomen som kan orsaka så mycket skada. Jag var så faschinerad av dehär killarna och bestämde mig för att jag en vacker dag också ska uppleva det. Har fortfarande inte fått se en tornado med egna ögon, men det är på min bucketlist. 
 
Det om det. På tal om åska, hehehe.