• Jag har blivit återförsäljare av Avon igen! Har haft en paus på ca fem år, men konstaterade att jag saknar det, så nu kan ni återigen beställa skönhetsprodukter till billiga priser, wohoo! Skickade precis in en beställning och har som vanligt klickat hem aaaalltför mycket åt mig själv, hehe. Får nog be min bättre hälft att komma med som bärhjälp då paketen ska hämtas från posten.

  • Jag har inhandlat en ny kamera. En Nikon D810. Det lär nog dröja ett tag innan jag förstår mig på min nya partner in crime, men pikku hiljaa! :) Förhoppningsvis får vi många fina år tillsammans. 

        
     
  • Jag har börjat dricka så förbaskat mycket kaffe. Igen. Jag tog en paus med kaffandet i ett års tid. Det var ett rent helvete att sluta, kommer ännu ihåg illamåendet och huvudvärken. Huua. Så nu tänker jag inte sluta fler gånger. Måste övertala min adhd-hjärna att EN kopp kaffe räcker mer än väl per dag, annars klarar nog inte mina kollegor av att vara i samma byggnad som mig mera, heh. 

        

  • Aldrig mera Mary Kay produkter. Mitt ansikte protesterade till min stora förskräckelse med att ge mig så många finnar att jag snart ser ut som jag gjorde när jag var 13. Jag förstår mer än väl varför försäljaren ville att jag skulle visa ID i kassakön vid alko. 

  • Jag är rätt nöjd med livet just nu. Njuter av livet som fru, letar febrilt efter min försvunna träningsmotivation och försöker göra någonting vettigt med mitt liv däremellan. 
Tack och adjö!